Petak i subotu rezervišite za Carpe Diem: Pozivamo vas na Coffee & Cocktail nigh

Ukoliko ne znate gdje ćete se provesti za petak i subotu, mi vam nudimo rješenje. Carpe Diem vas poziva na Coffe art night u petak kao i Cocktail night u subotu.

Pozivamo vas da se u petak sa nama družite gdje organizujemo ”Coffe art night” i uživate u mnogobrojnim kafama sa pažljivo odabranim aromama te sa raznim i kreativnim detaljima.

Pripremili smo širok izbor vrhunskih kafa iz cijelog svijeta, s pažljivo odabranim aromama i bogatim ukusima koji će oduševiti vaše čulo ukusa. Bilo da ste ljubitelj esspresa, cappuccina, filtrirane kafe ili eksperimentalnih kreativnih napitaka, imamo nešto za svaki ukus.

Pridružite nam se ove subote na spektakularnoj večeri koktela! Cocktail night je događaj koji će zadovoljiti vaše nepce i pružiti vam nezaboravno iskustvo uživanja u najfinijim koktelima.

Naš stručni tim barmena pripremit će širok spektar ukusnih koktela, od klasičnih do modernih, od alkoholnih do bezalkoholnih, koji će vas oduševiti svojim izgledom i okusom. Bez obzira na vaše preferencije, sigurno ćemo imati nešto što će vam se svidjeti. Budite spremni istražiti nove kombinacije okusa i doživjeti eksploziju osjetila.

Pripremili smo i posebne promotivne ponude i popuste kako bismo vam omogućili da uživate u svemu što Cocktail night ima za ponuditi. S našim stručnjacima, svaki trenutak bit će jedinstven i poseban.