Velika podrška za naše Zmajeve u Portugalu

Nogometna reprezentacija BiH imat će veliku podršku u večerašnjem susretu protiv Portugala, a kako javlja reporter portala Klix.ba očekuje se da će Zmajeve bodriti nekoliko stotina najvatrenijih navijača predvođenih BH Fanaticosima.

Naši navijači su se već jučer počeli skupljati u Lisabonu i na gradskim ulicama mogla se čuti njhova pjesma, a i danas se očekuje odlična atmosfera, s obzirom da su u Portugal pristigli i brojni članovi ostalih bh. navijačkih grupa.

Kako saznajemo, okupljanje će početi već od 13:00 sati po portugalskom vremenu na jednom od lisabonskih glavnih trgova, a sve informacije iz Lisabona ćete moći ekskluzivno pročitati na portalu Klix.ba s obzirom da je i reporter našeg portala otputovao u glavni grad Portugala.

Nogometni reprezentativci BiH su tek nakon ponoći stigli u Lisabon nakon napornog jučerašnjeg dana i problema s avionskim letom, što je uzrokovalo i promjenu aktivnosti na dan utakmice.

Zmajevi su jutros odustali od one standardne šetnje gradom koju inače rade jutro na dan utakmice.

Kako saznajemo, odradit će trening aktivacije u sali hotela. Odlučili su se za promjenu, jer im je jučerašnji dan bio prenaporan. Međutim, primjetno je da raspoloženje i optimizam među igračima i stručnim štabom raste kako se približava utakmica.

Susret Portugal – BiH se igra se večeras s početkom u 20:45 sati. Tri dana kasnije Zmajevi će ugostiti Luksemburg u Zenici. (Klix.ba)