Gradonačelnik Fuad Kasumović ugostio Sameda Dželu i Dinu Suljića

U ovogodišnjem izdanju muzičkog show-u programa Zvezde Granda nastupaju i dvojica zeničana Dino Suljić i Samed Dželo. S ciljem podrške na ovom prestižnom takmičenju ova dva talentovana momka danas su razgovarali sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem.

I dok se bore za što bolji plasman u Zvezdama granda istovremeno ova dvojica mladih i talentovanih momaka promovišu i grad Zenicu i zbog toga zaslužuju podršku, ne samo sugrađana nego i institucija kao što je Gradska uprava.

Veliko mi je zadovoljstvo što nam gradonačelnik ukazuje veliku pomoć i finansiju podršku i mnogo sam zahvalan zajedno sa kolegom Dinom je ove godine nas dvojica predstavljamo naš grad”, kaže Samed Dželo.

Ovim putem bih da se zahvalim Gradonačelniku i Gradskoj upravi i naravno našim sugrađanima i nadam se da nas prate”, dodaje Dino Suljić.

Ovo je drugi put da ova dva mlada momka posjećuju gradonačelnika Kasumovića koji im je vjetar u leđa sa konkretnom podrškom tokom njihovog takmičenja.

Prije svega čestitam im. To su vrsni predstavnici Grada Zenice, ovi dječaci koji izvanredno i pjevaju. Grad i Gradonačelnik moraju pratiti sve segmente društva, moraju svima pomoći. Ponavljam, njih gleda milionski auditorij svaki put se spomene Zenica i imaju šta pokazati. Moja je želja najbolje nagrađivati i dati im podršku u svakom smislu te riječi”, kazao je Gradonačelnik Kasumović.

Bez obzira kako završe takmičenje u Zvezdama Granda nema sumnje da se radi o talentovanim momcima pred kojima je blistava muzička karijera. (N. Glibo)