TA Jale besplatno vrši upis novih članova

Sa početkom škole Taekwondo akademija Jale je počela sa redovnih obaveznim treninzima i narednih mjesec dana vrše upis malih Zeničana i to besplatno, izjavio je direktor i trener akademije Jasmin Mujanović Jale.

Ako ste željni dobrog i lijepog druženja, novih prijatelja, vrhunskih rezultata, mi smo pravo mjesto za vas. Dođite i trenirajte sa najboljima, 4 vrhunska licencirana trenera sa preko 80 redovnih učenika u Akademiji.

Naša Akademija djeluje pedagoški, moralno i disciplinovano na sve naše sportiste što nas razlikuje u odnosu na ostale klubove. Naša Akademija djeluje 21 godinu i samim tim smo stekli veliko iskustvo u radu sa djecom.

Nalazimo se u obdaništu “Lastavica” na Bilimišću u školi Islamsko pedagoškog fakulteta, svakim radnim danom od 18:30 do 21:30 sati ili nas možete kontaktirati putem Facebook stranice Taekwondo Akademija Jale Zenica. Upis važi za djecu od 4+. U zdravom tijelu je zdrav duh… Dobro nam došli! Trenirajte sa najboljima i uvjerite se. Za sve one koji se upišu u septembru i oktobru mjesecu poklon klupska majica”, poručuju iz Taekwondo akademije Jale.

Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na broj: 061 153 321, trener Jale.