Lanac parfimerija Mad Parfumeur otvorio svoju najnoviju parfimeriju u Zenici

Lanac parfimerija Mad Parfumeur nedavno je otvorio svoju najnoviju parfimeriju u Zenici, u shopping centru Shopping City (Džananović). Ovo je prvo otvaranje ovog brenda u našem gradu, što je velika vijest za ljubitelje kvalitetnih parfema.

MAD Parfumeur se pozicionirao na bh. tržištu kao jedinstven brend u prodaji kvalitetnih i cjenovno pristupačnih parfema za muškarce i žene, mirisa za prostorije, parfema za kosu, mirisnih svijeća, kolonjskih voda i parfema za automobile sa širokim rasponom proizvoda od nekoliko stotina proizvoda u ponudi.

Nova Mad Parfumeur parfimerija smještena je u na samom ulazu u shopping centar Shopping City (Džananović) i nudi širok izbor najkvalitetnijih parfema, mirisa za prostorije, mirisnih svijeća, mirisa za automobile, parfema za kosu i kolonjskih voda. U MAD Parfumeur možete pronaći nevjerojatan izbor parfema, bilo da tražite orijentalne, svježe, voće ili cvjetne mirise. Štoviše, Mad Parfumeur parfimerija u Zenici nudi stručno savjetovanje kupaca, tako da ćete uvijek biti u mogućnosti pronaći savršeni parfem koji odgovara vašem ukusu i osobnosti. Njihovi prodavači su uvijek dostupni i spremni pomoći vam u odabiru parfema koji najbolje odgovara vašem stilu i budžetu.

Cijene Selective parfema se kreću već od 25,00 KM, Niche parfema od 69,00 KM, mirisa za prostorije od 9,90 KM, dok su parfemi za kosu 7,00 KM, kolonjske vode 5,00 KM, mirisi za automobile 4,50 KM, a mirisne svijeće 38,90 KM. Mirisni proizvodi MAD Parfumeur su cjenovno pristupačni, što svima omogućuje da uživaju u luksuzu dobrog mirisa!

Osim toga, Mad Parfumeur parfimerija u Shopping City-u nudi posebne pogodnosti za kupce. Trenutno je u toku popust od 10% na sve parfeme iz Selective kolekcije od 100 ml, te na sve mirise za automobile, što znači da možete kupiti kvalitetan proizvod po još povoljnijoj cijeni.

Ovo otvaranje Mad Parfumeur parfimerije u Zenici predstavlja veliki korak naprijed za grad i njegove stanovnike, jer će sada imati pristup vrhunskim parfemima po izvrsnim cijenama, bez potrebe za putovanjem u druge gradove. Uz širok izbor proizvoda, stručno savjetovanje i povoljne cijene, Mad Parfumeur parfimerija u Shopping City-u definitivno je mjesto koje se ne smije propustiti prilikom sljedeće kupovine!