Herbal Group zainteresovan za ulaganja u Zenicu

FOTO: zenica.ba

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović primio je predstavnike Herbal Group, koji su iskazali interes za ulaganje u gradu Zenici.

Gradonačelnik Kasumović predstavio je uvaženim gostima mogućnosti za ulaganja kao i aktivnosti i projekte Gradske uprave pokrenute s ciljem poboljšanja poslovnog ambijenta.

Raduje me posjeta predstavnika Herbal Group. Održali smo konstruktivan sastanak, koji je samo prvi korak ka saradnji koju će u skorijoj budućnosti, nadam se krunisati otvorenje poslovnice u Zenici, jednog od brendova koji posluju u sklopu Herbal Group“, rekao je gradonačelnik Kasumović.

U okviru Herbal Groupa djeluje nekoliko brendova i to Herbal Spa, Caribou Coffee, Mado i Burgo.

Veliko nam je zadovoljstvo bilo se sastati sa gradonačalnikom Fuadom Kasumovićom, gdje smo detaljno predstavili plan širenja u BiH sa akcentom na grad Zenicu. Trenutno smo u fazi analize tržišta i pronalaska lokacija za kafeterije Caribou Coffee, koji bi trebao biti prvi veliki franšizni brend koji dolazi u Zenicu“, izjavili su predstavnici Herbal Groupa.

Caribou Coffee je američki brend kafeterija. U BiH trenutno Caribou Coffee ima šest poslovnica, od čega se četiri nalaze u Sarajevu i dvije u Visokom.

zenica.ba