Propozicije Ramazanskog kviza RTV ZENICA

PROPOZICIJE RAMAZANSKOG KVIZA

  1. Ramazanski kviz nagradni je kviz znanja, u organizaciji Radio-televizije Zenica, da bismo se upoznali sa bitnim pojmovima značajnim za društvo i malo zabavili.
  2. U postupku provođenja kviza za tumačenje pravila odgovorna je petočlana Komisija.
  3. Ovim kvizom organizatori ne ostvaruju nikakve prihode.
  4. Eventualni trošak za učesnika kviza može biti samo poštanska usluga slanja dopisnice sa Vašim odgovorima, dok je učešće potpuno besplatno.
  5. Kviz je individualan-pojedinačan
  6. U ovom kvizu mogu da učestvuju svi građani Bosne i Hercegovine, koji prate program Radio-televizije Zenica, izuzev zaposlenih u RTV ZENICA.
  7. Na ekranu, na radiju ili na portalu (zenicainfo.ba) su zadaci-pitanja iz (historije, historije islama i opšteg znanja…) i učesnici kviza odgovore šalju putem pošte ili lično u prostorije RTV ZENICA…
  8. Učesnici kviza odgovore šalju putem pošte ili lično u prostorije RTV ZENICA.
  9. Nagradni kviz će trajati tokom mjeseca Ramazana, počev od 13.04.2021. do zaključno sa 12.05.2021. godine.
  10. Jednom dnevno, u iftarskom programu, postavljat ćemo Vam po jedno nagradno pitanje. Sva pitanja bit će objavljena na portalu basvakog dana Ramazana.
  11. Na pitanja možete dati samo jedan odgovor.
  12. Odgovori na pitanja se šalju integralno, za svih 30 pitanja u jednoj koverti. U suprotnom će se odgovori smatrati nevažećim.
  13. Kovertu sa odgovorima na nagradna pitanja i svojim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona) trebate poslati najkasnije do trećeg dana Bajrama, 15.05.2021. godine, na adresu JP RADIO-TELEVIZIJA ZENICA – Bulevar Kralja Tvrtka I bb, 72.000 Zenica, sa naznakom „Za ramazanski kviz“.
  14. Izvlačenje nagrada je u ponedjeljak, 17.05.2021. godine i to ukupno 30 nagrada.
  15. Nagradni fond čine robni paketi naših partnera.
  16. Nagrade će dobiti izvučeni učesnici čijih je svih 30 odgovora tačno, ukoliko su odgovori stigliblagovremeno, zaključno sa 15.05.2021. godine.
  17. Koverte sa netačnim odgovorima i one koje nisu stigle do datuma naznačenog u Propozicijama, neće biti uzete u razmatranje.
  18. Ukoliko ste osvojili neku od nagrada, obavezno je da nam se javite i preuzmete je u roku od 5 dana od dana objavljivanja dobitnika u programima RTV ZENICA.
  19. Nagradu možete preuzeti isključivo pod uslovom da su Vaši navedeni podacitačni.
  20. Pratite naša pitanja, dajte odgovore, zabavite se i po nešto novo saznajte

Vaša Radio-Televizija Zenica

Komisija Kviza

Mr.Džemal ef. Salkić

Mr.Emir ef. Pašalić

Sinan Gluhić

Adis Čolaković

Kenan Hodžić