Zvanično otvoren CineStar Cinemas Zenica

CineStar Cinemas Zenica je danas otvorito svoja vrata za sve ljubitelje filma u nekadašnjem kinu Family centra Ekran.

CineStar se pobrinuo da, već prvi dan, počasti svoje posjetitelje akcijom 1+1 ulaznica gratis, kako bi svim Zeničanima i Zeničankama, koji uživaju u sedmoj umjetnosti, pružio nezaboravan kino doživljaj po povoljnijoj cijeni.

Posjetioci kina također imaju priliku da koriste “Loyalty program” za skupljanje bodova i kupovinu ulaznica putem interneta, Moja CineSrijeda – najpovoljniji dan u sedmici, te da uživaju u Matinejama ili Family paketima.

U kino repertoaru od prvog dana možete pogledati najveće filmske hitove, poput uzbudljive krimi drame Nož u leđa, romantičnih komedija Znaš li čuvati tajnu? i Jexi, koje će vas uvesti u blagdansko raspoloženje, Izazivač – Le Mans 66, poslasticu za sve ljubitelje auto-moto sporta, te nove nastavke planetarno popularnih animiranih filmova Snježno kraljevstvo 2 i Jumanji: Iduća razina koji će zasigurno biti razlog da i najmlađi filmoljupci pohrle u kino.

„Napravili smo totalnu rekonstrukciju u odnosu na pethodno kino. Uložili smo značajna finansijska sredstva, ne samo u enterijer nego i u kvalitetu sadržaja“, rekao je Mario Matković, direktor kino operative za regiju.

Repertoar CineStar Cinemas je Međunarodno udruženje kinematografa proglasilo najboljim kinoprikazivačem u Evropi za 2019. godinu. (Ajna Nikontović)