Tarik Filipović posjetio Enisa Bešlagića u Bingu

Iako za manje od 48 sati završava svoj jedinstveni izazov glumac Enis Bešlagić još uvijek dočekuje drage goste. Pretposljednjeg dana izazova „U Bingu sam 24/7“, Enisa je posjetio njegov kolega glumac i voditelj Tarik Filipović.

Susret dvojice prijatelja protekao je u šalama i prisjećanju na legendarnog Ćiru Blaževića kojeg Tarik Filipović imitira već neko vrijeme u svojoj monodrami „Ćiro“. Šta bi popularni Ćiro rekao o Enisu, Tarik je svojom imitacijom dočarao lik uvijek šaljivog Ćire Blaževića.

„Slušaj me Enise, majkom ti se Katom pokojnom kunem, najbolji si glumac i najbolji si voditelj svi se mogu sakriti i onaj Tarik isto“, uz smijeh se obratio Tarik tumačeći legendarnog Ćiru Blaževića.

Iako su glumački idoli Tariku Filipoviću bili Mustafa Nadarević, Dragan Nikolić, Milena Dravić sa kojima je imao priliku sarađivati, Tarik ipak posljednjih godina osvaja publiku širom regiona upravo tumačeći lik Ćire.

U prijateljskom razgovoru sa Enisom Bešlagićem, Tarik je otkrio kako je oduvijek kao dijete sanjao da ga zatvore u jednoj ovakvoj prodavnici u kojoj ima sve, ali ni sanjao nije da će biti gost svom prijatelju i kolegi u neobičnom izazovu u Bingu sam 24/7.

Kako to nepisana pravila nalažu u goste se ne ide praznih ruku, ako je i Tarik ponio Enisu svoj poklon, a o čemu se radi i kako priprema svoje imitacije možete saznati u razgovoru koji se u cijelosti nalazi na Bingovim društvenim mrežama.