MNK Neimari: Trebamo vašu podršku kao nikada do sada

Malonogometni klub Neimari poraženi su u prvoj utakmici  polufinala play offa  za plasman u futsal Premijer ligu BiH od malonogometnog kluba  Čulin Mlin iz Livna rezultatom 6:2.

Uzvratni susret igra se u subotu 8.aprila u Areni Husejin Smajlović od 20,30 minuta.Tim povodom oglasili su se na zvaničnoj facebook stranici MNK Neimari sljedećim saopštenjem:

Subota, 08.04. u 20:30 sati trebamo Vašu podršku kao nikada do sada. Uzvratna utakmica Polufinala Play offa  za ulazak u Premijer ligu u kojoj imamo zaostatak od 4 gola. Svjesni smo da će biti teško, ali isto tako smo svjesni da je uz Vas naše vjerne navijače  sve moguće. U goste nam dolazi odlična ekipa MNK Čulin Mlin, a u čiji kvalitet ste se svi mogli uvjeriti prošlu subotu. Jedna vrlo jaka klapa, kako ekipno tako i individualno.Naši momci već uveliko treniraju i rade na analizi protivnika, ali i analizi svih naših grešaka koje su nas skupo koštale u Livnu. Zato Vas još jednom pozivamo d au što većem broju dođete u Arenu I pomognete  našim momcima da dostignu I prestignu zaostatak I samim tim zajedno proslavimo odlazak u dugoočekivano finale.Momci Vas trebaju.Dođite i podržite ih” kaže se na kraju saopštenja MNK Neimari, objavljenog na facebook stranici kluba. (M.P.)