Drugi dan Zenica adventura počeo sa Rima bendom, večeras u srcu Zenice tri zeničke grupe

Drugog dana zimskog festivala Zenica adventure nastupio je Rima band. Kiša, loše i prohladno vrijeme utjecali su na posjetu.

Međutim, loše vremenske prilike nisu utjecale na muzičare iz Rima banda koji su odradili vrhunski koncert i nekim od najvećih hitova izmamili emocije prisutnih. Rima band je muzički sastav koji u svom repertoaru ima pjesme za sve generacije i sve ukuse tako da su to pokazali i ovaj put i definitivno svojim nastupom su opravdali povjerenje organizatora koji ih je i ove godinje uvrstio u zimski festival. U februaru ove godine Rima band je obilježio 23. godine postojanja. Slavlje je proteklo u sjajnoj atmosferi, uz još bolju muziku, pjesmu, ples, dobru zabavu te birani repertoar za svačiji ukus. Ovaj prepozntaljivi zenički orkestar sastavljen je od iskusnih muzičara, iza kojih je stotine uspješnih nastupa širom Bosne i Hercegovine, ali i inostranstva.
Nakon dnevnog programa večeras od 20 sati u Studengradu slijedi još jedan program koji će isto tako obilovati sa dosta energije. Naime, nastupit će Trojica, Bruhuuhu&Pandemic stereo. Nema sumnje da će večeras sve da pršti od dobrog zvuka i nastupa pomenutih muzičara.  (N.G.)