Gradonačelnik Kasumović ugostio članove Plesne akademije “Victory”

FOTO: zenica.ba

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ugostio je danas u svom kabinetu Plesnu akademiju “Victory”, a koji su postigli odlične rezultate na državnom prvenstvu koje se održalo u Banja Luci.

Kako su tom prilikom informisali gradonačelnka, akademija “Victory” na ovom takmičenju osvojila je 15 državnih prvaka, a naredni izazov je Evropsko prvenstvo na koje putu u Hrvatsku zbog čega im je potrebna i pomoć Grada Zenica.

Gradonačelnik Kasumović čestitao je članovima akademije na izvrsnim rezultatima u Banja Luci, ali i što na ovaj način promovišu grad Zenicu.

Čestitam na svemu što radite, ovo nije prvi put da ste došli sa medaljama u moj kabinet. Svakako da će Gradska uprava sa mnom na čelu da vam simobličnim finansijskim iznosom pomogne kako biste mogli učestvovati i na takmičenju koje predstoji u Hrvatskoj. Drago mi je da okupljate mlade ljude, učite ih plesu, ali i da se družite i putujete. Podržavam sve što je pozitivno u ovom gradu, stoga podrška neće izostati ni u vašem slučaju“, poručio je gradonačelnik Kasumović.

zenica.ba