Sve je spremno za novi početak rada SRC Ajdinovići

Na poziv mendžmenta tokom sedmice brojne delegacije, sportskih klubova i škola, predstavnici medija, poslovni partneri borave u Sportsko – rekreativnom centru Ajdinovići, a sve s ciljem pripreme za ponovni početak rada.

Za posjetioce centar bi trebao ponovo širom otvoriti vrata u petak, 29. novembra. Nakon pečaćenja objekata od strane inspekcije koje se desilo prije nekoliko mjeseci, sudbina ovog centra bila je neizvjesna. Ipak, na radost mnogih, vlasnik se odlučio da ponovo počne sa radom.
Vrijeme dok je centar bio zatvoren iskorišteno je za potpunu rekonstrukciju, prije svega hotela. Adaptiran je restoran, spa centar, ali i sobe za smještaj. Na ovaj način željeli su u SRC Ajdinovići dodatno podići komfor svojim gostima. Posjetiocima su pored smještajnih kapaciteta i domaće hrane, na raspolaganju i brojni sadržaji za zabavu i rekreaciju.

Igraonice za djecu, zoološki vrt, farma sa domaćim životinjama, nogometni teren po UEFA A2 standardima, sportska dvorana u izgradnji, te skijaška staza garant su svima koji odluče posjetiti Ajdinoviće da im ovdje neće biti dosadno.
Pored sportske dvorane, u izgradnji je još jedan nogometni teren, te vještačko jezero koje će zaljubljenicima u ribolov nuditi mogućnost pecanja.

Nakon svih nedaća koje su zahvatile ovaj centar prije nekoliko mjeseci, on sa još većim sjajem otvara vrata i dočekuje goste. (Nedžad Glibo)