Servisne informacije za srijedu 6. februar

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnice“ Elektrodistribucija” Zenica, obavještava kupce da će dana 06.02.2019. (srijeda) zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima bez električne energije biti sljedeća područja:

1.Trafo područje Tetovo br.345 – ulice: Tetovska i Fuada Subašića, od 09:00 do 15:00 sati

2.Trafo područje ŽGP Tetovo škola br.T15659 – izlaz prema Pridražićima, od 09:00 do 15:00 sati

JP „ViK“ d.o.o. Zenica obavještava potrošače da se vodosnabdijevanje odvija normalno i bez ograničenja, osim izuzetaka i privremenog prekida u vodosnabdijevanju zbog otklanjanja kvarova i/ili izvođenja investicionih radova na vodovodnoj i/ili kanalizacionoj mreži na sljedećim adresama:

Vojvodića put, cijela  ulica, Londža, brojevi 77 i 79, dio Jalijske ulice, sanacija kvara na  vodovodnoj liniji, od 08:00 do 14:00 sati

Hitna pomoć do ponoći 64 pregleda i 42 intervencija na terenu, iza ponoći 14 pregleda I četiri intervencije na terenu.

Profesionalna vatrogasna jedinica pored redovnog dežurstva je imala dvije intervencije požar na kamionu u kompaniji ArcelorMitall i preventivni obilazak jutros u tri sata iza ponoći .

Na porođajnom odjelu KBZ rođeno je šest beba, četiri djevojčice i dva dječaka.

Iz Službe hitne pomoći Doma zdravlja Zenica obavještavaju da kvar na telefonskoj liniji Službe još nije riješen, ali da se pozivi preusmjeravaju na mobitel dežurnog dispečera u Službi, te ukoliko trebate usluge hitne pomoći opet možete zvati broj 124.