Novogodišnja press konferencija RK Čelik

Prvi dio sezone u Federalnoj ligi, Rukometni klub Čelik završio je sa omjerom 5:4 u pobjedama i jednim neriješenim rezultatom, što je sa 16 bodova bilo dovoljno za peto mjesto na tabeli.

Zbog niza poteškoća koje su pratile zeničkog ligaša u minuloj godini rezultat je više nego dobar. Kako su potvrdili na novogodišnjoj press konferenciji Pane Škrbić, predsjednik kluba, Seldin Rizvanović, šef stručnog štaba i mladi rukometaši Faris Mrako, Danijel Jurić i Adi Pašalić, za narednu 2018. godinu najavljuju još bolje rezultate i borbu za vrh tabele.

Cilj Kluba je u što kraćem vremenskom periodu obezbjediti povratak u premijer ligu.

Za tri mjeseca od povratka na mjesto predsjednika Paneta Škrbića, Klub je bez pomoći Gradske uprave finansijski konsolidovan, a obezbjeđeni su i uslovi za trenažni proces i nastavak lige.

Za narednu polusezonu Klub će angažovati tri kvalitetna pojačanja, a nakon dužeg vremena biće obezbjeđene i zimske pripreme van Zenice.

Uz nogometni i košarkaši klub, Rukometni klub Čelik je sportski kolektiv koji zaslužuje posebnu pažnju javnosti, te podršku privrednika i Gradske uprave. (M.P.)