U narednim danima oblačno vrijeme sa kišom

U ponedjeljak 4.3.2024. u Bosni i Hercegovini jače naoblačenje sa jugozapada će usloviti kišu i pljuskove. Više padavina se očekuje na području Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7°C, na jugu zemlje do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C.

 

U utorak 5.3.2024. u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom i lokalnim pljuskovima. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17°C.

 

U srijedu 6.3.2024. u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Glavnina padavina se očekuje u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar slab, u Bosni sjevernog smjera, a u Hercegovini jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16°C.

 

 

U četvrtak 7.3.2024. u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Na planinama će padati snijeg. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 5°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 8°C, na jugu zemlje do 13°C.