Zenica: Osnovan Klub vodenih sportova Winner

“Draga djeco, roditelji i prijatelji SD Winner sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da smo zvanično ispunili uslove za osnivanje Kluba vodenih sportova “KVS Winner”, što predstavlja naš poklon gradu Zenici i djeci grada Zenice povodom obilježavanja 20. marta, Dana grada Zenice”, objavili su iz ovog sportskog društva..

Klub vodenih sportova Winner predstavlja novu viziju sportske kulture u zajednici, koja se fokusira na razvoj vodenih sportova i promoviranje aktivnog i zdravog životnog stila. Naš cilj je da unaprijedimo vodene sportove u našoj zajednici, pružajući podršku i trening na svim nivoima iskustva.

Klub vodenih sportova Winner čine od profesori sporta i tjelesnog odgoja, te stručni i iskusni treneri koji su posvećeni individualnom razvoju i unapređenju vještina.
Kao klub, želimo da stvorimo mjesto gdje će svi moći uživati u vodenim sportovima, bez obzira na spol, dob ili iskustvo.

U “KVS Winneru”, sport je više od takmičenja i uspjeha.
Cijenimo vrijednosti poput timskog duha, prijateljstva i zdravog načina života, što znači da će naš klub biti mjesto gdje se može družiti i povezivati sa drugim sportašima i entuzijastima.

“KVS Winner” je opremljen najsavremenijom opremom i pružamo različite vrste obuke vodenih sportova, uključujući plivanje, ronjenje, skokovi u vodu, i mnoge druge.
KVS Winner će vam pružiti sve što vam je potrebno da postanete uspješni i zadovoljni u ovim predivnim sportovima

Pridružite nam se u našem cilju da postanemo najuspješniji klub vodenih sportova u regiji, i da zajedno ispišemo nove stranice u historiji sportske kulture u Zenicko dobojskom kantonu, poručuju iz Winnera.