U četvrtak sjednica Gradskog vijeća Zenica

Posljednja sjednica Gradskog vijeća Zenica u ovoj godini održava se ove sedmice i to u četvrtak, 29. decembra s početkom u 10:00 sati.

Na predloženom dnevnom redu nalazi se šest tačaka.

Vijeće će razmatrati Prijedlog Odluke o privremenom finansiranju Grada Zenica za period 01.01.-31.03.2023. godine, kao i Nacrt Programa rada Gradskog vijeća Zenica za period 01.01.-31.12.2023. godine.

Također vijećnici će se izjasniti i o Prijedlogu Odluke o imenovanju pet članova Gradske izborne komisije Zenica, Prijedlogu Rješenja o razrješenju i imenovanju predsjednika Komisije za izbor i imenovanja te Prijedlogu Rješenja o imenovanju stručnih komisija za utvrđivanje prometne vrijednosti nekretnina.

Na dnevnom redu je i Prijedlog Zaključka o davanju saglasnosti na lokaciju stambeno-poslovnog objekta na međi (sačinjenog po zahtjevu preduzeća LS-INVEST d.o.o. Zenica).

Materijali za predloženi dnevni red su dostupni na web stranici Grada Zenica i mogu se preuzeti putem linka: http://www.zenica.ba/gradska-uprava/vijece-grada-zenica/sjednice-gradskog-vijeca/.