Građanima Zenice za ovjeru dokumentacije na raspolaganju i pet mjesnih matičnih ureda

Služba za opću upravu Grada Zenica obavještava građane kako ovjeru dokumentacije, pored Šalter sale u Gradskoj upravi Zenica, mogu izvršiti i u pet mjesnih matičnih ureda i to Nemila, Puhovac, Janjići, Stranjani i Perin Han.

Na ovaj način građani mogu izbjeći eventualne gužve u Šalter sali Gradske uprave Zenica, a koristeći mjesne matične urede uštedjeti će i na vremenu prilikom ovjere dokumenata s obzirom na povećan priliv građanstva u Šalter sali, dok je evidentno manji broj građana koji koriste benefit mjesnog ureda u mjesnim zajednicama.

Prema riječima Danijele Dalmacije-Pavlović, šefice Odsjeka za građanska stanja u Gradskoj upravi Zenica, radno vrijeme mjesnih matičnih ureda je od 7.30 sati do 16 sati.

“Mjesni matični ured Nemila na raspolaganju je građanima svaki radni dan, mjesni matični uredi Puhovac i Janjići – ponedjeljak, srijeda i petak, mjesni matični ured Stranjani – ponedjeljak, utorak i četvrtak, te mjesni matični ured Perin Han – utorak, četvrtak i petak. Rad sa strankama je u periodu od 8 do 15 sati”, pojašnjava Dalmacija-Pavlović.