RAMAZANSKI KVIZ RTV ZENICA: Izvučena imena sretnih dobitnika

Četveročlana komisija u sastavu Džemal ef. Salkić, Emir ef. Pašalić, Sinan Gluhić i Adis Čolakvić pregledala je danas poštu s odgovorima na Ramazanski kviz pristiglu do 15 sati u sjedište našeg preduzeća te obavila izvlačenje koverti s imenima sretnih dobitnika.

Ukupno je 30 sretnika obradovanih vrijednim robnim nagradama koje su obezbijedili naši sponzori i poslovni partneri Sevdah kafa, Mesarski obrt Meša, Rima pak, Javna ustanova Apoteke Zdravlje Zenica i JP BH Pošta.
Podsjetimo, prema javno objavljenim propozicijama kviza, između ostalog, odgovori su morali biti tačni na svih trideset pitanja, čitko napisani i blagovremeno dostavljeni na naznačenu adresu.
Raduje nas saznanje i činjenica da ste mnogi proveli mjesec posta uz program RTV Zenica, da ste sehurili i iftarili sa nama, da smo svojim sadržajima privukli pažnju čak gledalaca, slušalaca i čitalaca i u drugim sredinama, poput Travnika, Kaknja, Visokog…
U prilgu su imena i prezimena sretnih dobitnika, uz napomenu da se nagrade mogu preuzeti u srijedu, 19. maja, u terminu od 11 do 15 sati, u sjedištu preduzeća, u ulici Bilevar Kralja Tvrtka I bb.
Zahvaljujemo se na pažnji, kao i sponzorima, sretnicima čestitamo, uz želju da i nagodinu mubarek dane ramazana i Bajrama provedemo zajedno, jer mi smo vam najbliži.
■ DOBITNICI NAGRADA RAMAZANSKOG KVIZA RTV ZENICA 2021. GODINE:
1. NEJRA SERDAREVIĆ-GADŽUN
2. ALMINA MUJANOVIĆ
3. ADIS DUDIĆ
4. EDVINA DIZDAREVIĆ
5. AMAR ĆATIĆ
5. ADILA GANIĆ
7. AMIRA PAŠALIĆ
8. FATIMA ĆATIĆ
9. AMINA MAHMIĆ
10.SUMEJA MAHMIĆ
11. ZUMRA VARDO
12. ADISA DUDIĆ
13. ADNAN ĆUKLE
14. ZIJAD ŠABIĆ
15. LAMIJA BOLIĆ
16. AIDA MEHIĆ
17. FATIMA MUJANOVIĆ
18. AMNA DELIĆ
19. MEDIHA PAŠALIĆ
20. SABINA BULJUGIĆ
21. NESIB IBRAHIMAGIĆ
22. ENVER KARAHMET
23. EMIR KARAHMET
24. HARUN IBRAHIMAGIĆ
25. ZIJADA PAŠALIĆ
26. AJNA SULJAGIĆ
27. AMINA OKANOVIĆ
28. EDIN IBRAHIMAGIĆ
29. ELIF ŠIŠIĆ
30. AJNA ČANČAR