Članovi KK “Perfekt” posjetili BNP Zenica i gledali predstavu “Prodani smijeh”

U subotu, 20. februara 2021. godine sa početkom u 18:00 sati članovi KK “Perfekt” posjetili su Bosansko narodno pozorište Zenica i gledali lutkarsku predstavu “Prodani smijeh”.

Preko 100 članova i roditelja je prisustvovalo, te odlučilo da i ove godine uživa u izvedbi naših domaćih glumaca i da ih od srca podrže na ovaj način, a uz to nastave saradnju BNP Zenica i KK “Perfekt”.

“Moramo pohvaliti direktora Miroljuba Mijatovića na izuzetno dobroj komunikaciji, organizaciji i toplom dočeku našeg kluba, te druženju djece sa glumcima nakon predstave. Veliko hvala i našim glumcima i čestitamo im na izuzetnoj borbenosti u današnje vrijeme i perfektno odrađenoj predstavi. Uspjeli su svima nama izvući velike osmijehe”, poručili su iz KK “Perfekt”.
Karakte klub “Perfekt” Zenica nastavlja sa radom i  treninzima svaki dan, te se priprema za nastupe u Tuzli 27. 02, te 06. 03 u Sarajevu/Ilidža, 07. 03 u Brčkom, te organizovanje ZDK Lige 28. 03. 2021. godine.
“Pozivamo sve zainteresovane uzrasta od četiri godine i starije da nam se pridruže u Robnoj kući ‘Bosanka’ na prvom spratu”, istakli su iz KK “Perfekt”.