Nova kreativna radionica Agencije ZEDA: „Dekupaž u 4 koraka“

Nakon što je ZEDA realizovala kreativnu radionicu „Dekupaž u 4 koraka“ i dobila odlične povratne informacije u vidu fotografija radova koje su učesnice ove radionice nastavile usavršavati, ovo je trenutak kada idemo korak dalje i organizujemo II nivo ove tehnike.

Iz dana u dan, ZEDA dobija fotografije radova, a od svih tehnika, dekupaž je tehnika koju su oni koji su učestvovali na radionici, u najvećem broju nastavili usavršavati.

Tri djevojke su pokrenule i svoju dekupaž art stranicu, Sumeja Đulan i Sara Sinanović Decoupage Art by S&S https://www.facebook.com/decoupage.by.ss/ i @decoupage.by.ss   https://www.instagram.com/decoupage.by.ss/?igshid=13pu8d0zf2dzi kao i Amra Selimović, Decoupage Art by Amra https://www.facebook.com/Decoupage-Art-by-Amra-108414241008688

Bravo za vrijedne i kreativne studentice na koje smo ponosni. Već smo podržali njihov rad i nastavit ćemo pratiti njihov razvoj.

Nova radionica (II nivo) omogućit će učesnicima da nauče dodatne vještine i mogućnosti dekupaža, a projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Radinica je na rasporedu u srijedu, 14. oktobra 2020. godine sa početkom od 10 sati i namijenjena je za osobe od 15 do 50 godina. Održat će se u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).

Učešće na radionicama je BESPLATNO ali je prijava OBAVEZNA.

Kontakt osoba  u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, prijaviti se možete isključivo telefonski na 032 449 – 412. Rok za prijave – do popune mjesta!

VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

 

Osim volje i želje za kreativnim stvaranjem, ništa drugo vam nije potrebno.