ZSF ONLINE 2020: U programima RTVZE koncert “Svjetski, a naši” od 20:30

FOTO: Zenicainfo.ba

Zenica Summer Fest 2020 online večeras donosi jos jedan posjećen koncert zeničkih muzičkih zvijezda pod nazivom „Svjetski, a naši“, koji su svojim pjesmama oduševili više hiljada Zeničana.

Ljubitelji muzike, dobre zabave, veselih muzičkih nota, uživali su u velikom koncertu naših najboljih muzičkih zvijezda narodne pjesme i sevdaha. Miks repertoar ponudio je publici aktuelne hitove Hakale, Mirze Šuta, Saše Domuza, uz neprikosnovene interpretacije sevdalinki Nusrete Kobić i Hasibe Agić, te Rima benda, vrhunskih muzičkih majstora dobre zabave i izuzetne energije. Nihad Fetić Hakala se rado sjeća ovog koncerta i kaže da mu je jedan od najdražih.

“Uvijek mi je čast i zadovoljstvo nastupati pred svojom domaćom publikom. Kažu, najteže je uspjeti u svom gradu. Izazov je to bio veliki i zato na takvim koncertima dajem sve od sebe, jer ova publika to i zaslužuje. Pokazao sam zajedno sa svojim kolegama da ova zenička pozornica ima vrijedna imena, te se ovom prilikom još jednom zahvaljujem publici i organizatorima Zenica Summer Festa”, kazao je Hakala.

Bio je ovo zaista jedan fenomenalan koncert u organizaciji Zenica Summer Festa, kojeg možete pratiti večeras u programima RTV Zenica od 20:30 sati.

 

Edin Sinanović