Onomatobleja Show dolazi u Zenicu

Insta-narandjasti

Onomatobleja Show kreće u postCoronsku mini turneju u tri bh grada a jedan od njih je i Zenica, gdje se družimo u subotu 27.06. sa početkom u 20.00, na lokaciji HKD Napredak.

Mostarski trojac: Luka Marijanović, Nikola Rončević i Omer Hodžić, okupljeni u Onomatobleju Show do sada su obišli više od trideset gradova, dvorane su popunjene do zadnjeg mjesta a oduševljenje publike je motiv za stvaranje novih priča.

Onomatobleja Show je satirična komedija na bini, koja će vas u isto vrijeme nasmijati i dati odgovor na velika i mala pitanja: kako prevazići stereotipe i kako se nositi sa njima?. Jedno je sigurno ova predstava budi najuspavanije emocije i mijenja pogled na ono što zovemo svakodnevnica. Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC Abrašević, u sklopu projekta BHRI.

„Nismo nastupali duže od tri mjeseca. Bilo je svega komičnog i satiričnog u našem društvu. Jedva čekamo to podijeliti sa publikom, naravno sa sigurne distance. Onomatobleja Show se bavi predrasudama, ali naći ćemo načina popričati sa publikom i o aktuelnoj problematici. Dolazak na predstavu bit će najgore uloženih sat vremena u vašem životu, ali dođite jer je ulaz besplatan“, poručuju na sebi svojstven način glavni likovi Onomatobleje.

Pozivamo vas još jednom da nam se pridružite, Zenica HKD Napredak u 20:00. Napominjemo ulaz je besplatan a broj mjesta ograničen na sto. Molimo vas da poštujete propisane mjere stožera, nosite adekvatne zaštite.