ZENICA ADVENTURE: Escandalo band oduševio posjetioce Studengrada

Jedan od zanimljivijih muzičkih nastupa na ovogodišnjem Zenica Adventure-u, zabilježila je grupa Escandalo, koja se i danas, po drugi put u Studengradu, predstavila zeničkoj publici.

Escandalo band je trubački sastav koji nastupa širom BiH. Sviraju na svadbama, proslavama, veseljima, kako privatnim tako i poslovnim, a slušali smo ih i na prošlogodišnjem ZENICA ADVENUTRE-u. Bend čine Darko Beus, truba; Sanjin Babović, truba; Anes Bajramović, truba; Marko Aždajić, tenor i Azur Bijedić, bubanj, te ne sumnjamo da nas očekuje nezaboravan provod i uživanje u bogatom repertoaru Escandala i ove zime u Studengradu.

Podsjećamo da je festival Zenica Adventure, planiran do 11. januara, kada ćemo i zvanično zatvoriti Studengrad. Stoga, ne propustite biti dio, ove prelijepe zimske priče.

Pratite sve događaje, najave i izvještaje Drugog zimskog festivala “Zenica Adventure 2019.”, na našoj Facebook stranici Zenicainfo.ba, kao i web portalu Zenicainfo.ba, jer tu smo zbog vas i uvijek prije svih.

Drugi Zenica adventure organizuje Grad Zenica uz tehničku realizaciju JP RTV Zenica i u koprodukciji sa partnerima festivala: Bosansko narodno pozorište, Muzej grada Zenica, Župa Svetog Ilije, HKD „Napredak“, Crkvena opština Zenica, SPKD Prosvjeta, Savez izviđača Grada Zenica, Institut Yunus Emre, MC Condor, Udruženje poslodavaca Zenica, JP Tržnica, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, Gradska kafana.
FOTO: Nermin Kovač
Tekst: Maid Dizdarević