ZENICA ADVENTURE: Prvi solistički koncert Kenana Tucića

Zenica Adventure, festival je koji je unio dosta uzbuđenja i radosti u naš grad, te kroz svoje izuzetne vjerske, poučne i zabavne programe, osvojio srca i pažnju svih posjetilaca zimske zeničke čarolije. Tako će biti i večeras.

Studengrad, bajkoviti gradić, koji je svim svojim elementima oduševio Zeničane, ugostit će jednu od popularnijih zvijezda Zenice, koji već dugi niz godina, na sebi svojstven način uveseljava publiku. Kenan Tucić, održat će svoj prvi solistički koncert u Zenici, sa početkom u 19:30 sati.

Naši sugrađani već duži niz godina upoznati su sa bogatim muzičkim izrazom ovog vrsnog pjevača, a publika u regiji ga je upoznala tokom učešća u muzičkim šou programima. U svoju biografiju Tucić je upisao i pobjedu na Euro BiH pop-rock festivalu koji je održan prije više od deset godina u Zenici. Ne propustite biti dio ovog velikog događaja.

Pratite sve događaje, najave i izvještaje Drugog zimskog festivala “Zenica Adventure 2019.”, na našoj Facebook stranici Zenicainfo.ba, kao i web portalu Zenicainfo.ba, jer tu smo zbog vas i uvijek prije svih.

Drugi Zenica adventure organizuje Grad Zenica uz tehničku realizaciju JP RTV Zenica i u koprodukciji sa partnerima festivala: Bosansko narodno pozorište, Muzej grada Zenica, Župa Svetog Ilije, HKD „Napredak“, Crkvena opština Zenica, SPKD Prosvjeta, Savez izviđača Grada Zenica, Institut Yunus Emre, MC Condor, Udruženje poslodavaca Zenica, JP Tržnica, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, Gradska kafana.
(Maid Dizdarević)