ZSF: Helem nejse za kraj sedamnaeste festivalske noći

Program Zenica Summer Festa, došao je skoro do samog kraja, a večerašnji koncert popularne sarajevske grupe Helem nejse, označio je kraj sedamnaeste festivalske noći ZSF-a.

Na oduševljenje mlađe zeničke publike, i zaljubljenika u muziku ove grupe, Sarajlije su pružile odličan koncert, te svojim pjesmama i dobro poznatim hitovima Dubioze kolektiv, Frenkiea i drugih, hip hop žanrom, obilježili ovu pretposljednju festivalsku noć.
“Očekivanja su velika, prošle godine smo imali sjajan koncert sa Dubiozom, i mislimo da je to najbolji prošlogodišnji nastup, tako da očekujemo i večeras dosta ljudi. Probu smo jako dobro odradili, sve je proteklo dobro, samo još da počne koncert, što i jedva čekamo”, izjavili su za naš portal, članovi grupe Helem nejse.
Zenica Summer Fest 2019., s programom nastavlja sutra, kada će posljednjeg dana fesitavala, zenička publika imati priliku vidjeti jednu od najvećih regionalnih zvijezda, Željka Joksimovića. Ne sumnjamo da ćemo ponovo oboriti rekord posjećenosti, te da će Zenica, biti centar muzičkog dešavanja u Bosni i Hercegovini.
Pratite i dalje sadržaje Zenica Summer Festa na našim društvenim mrežama, na našem portalu Zenicainfo.ba, i na oficijelnoj stranici Festivala, zenicasummerfest.org, jer mi smo tu zbog vas, i uvijek prije svih. (Maid Dizdarević)
Foto: Manuel Nikolić