Dogovorena saradnja RTV Zenica i Hayat TV

Direktor Hayat TV Elvir Švrakić i direktor JP RTVZE Nandino Škrbić

RTV ZENICA nastavlja da širi mrežu poslovnih partnera u poslovnom ali i u programskom smislu, te ujedno pokreće i nove projekte.

Priznanja za profesionalnost i posvećenost svakodnevno dolaze sa svih strana, a samim tim pristižu i ponude za različite oblike saradnje. Prije svega smo ponosni što mediji iz naše države u RTV ZENICA vide pouzdanog partnera, a danas je dogovorena saradnja sa jednom od najgledanijih televizijskih stanica u našoj zemlji, Hayat TV.

Direktor Hayat TV, Elvir Švrakić, i direktor RTV Zenica Nandino Škrbić danas su u Sarajevu dogovorili saradnju naše dvije TV kuće, kojom svakako prije svega želimo unaprijediti vlastite programe, ali otvoriti i prilike za druge projekte. Dogovoreno partnerstvo će se ogledati prije svega u razmjeni programskih sadržaja, saradnji u informativnom programu, koporodukciji, sa posebnim akcentom na edukaciju zaposlenika. Nadamo se uspješnoj i dugoročnoj saradnji, koja će vjerujemo u konačnici donijeti kako programske, tako i druge benefite našim TV kućama.