Kabinet gradonačelnika Zenice: Prijem za dobitnika priznanja ‘Sportski radnik 2017.’, Suada Kaknju

Gradonačelnik Zenice, Fuad Kasumović, danas je u svom kabinetu razgovorao sa Suadom Kaknjom, istaknutim zeničkim privrednikom i sportskim radnikom. Kaknji je čestitao na prijemu priznanja “Sportski radnik 2017. godine”, koje mu je dodijeljeno na Sedmoj manifestaciji “Izbor sportiste godine”, održanoj u organizaciji Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine.

Suad Kaknjo dugogodišnji je predsjednik Atletskog kluba “Zenica”, najuspješnijeg sportskog kluba u našem gradu i aktuelni predsjednik Atletskog saveza BiH.

Gradonačelnik i gospodin Kaknjo razgovarali su o aktuelnom stanju u privredi našeg grada, a neizostavna tema bili su i budući projekti AK “Zenica” koji će kao i ranije biti podržani od strane Gradske uprave. “Zenica je grad velikih sportskih mogućnosti, a Atletski klub Zenica je dokaz kako se kvalitetnim i domaćinskim vođenjem mogu napraviti vrhunski rezultati”, istakao je gradonačelnik Kasumović.

Gospodin Kaknjo u svoje lično i u ime članova kluba, zahvalio se gradonačelniku Kasumoviću i Gradskoj upravi na podršci i transparentnosti u radu, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika Zenice.