Održana svečana sjednica Gradskog odbora SDP-a

U prostorijama Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Zenica održana je svečana sjednica. Bila je ovo prilika da se sumiraju rezultati u godini na izmaku, ali i da se prezentuje plan i program rada u narednoj godini.

Ovu godinu su obilježili brojni započeti veći infrastrukturni projekti u Gradu Zenica poput izgradnje Hitne pomoći, bazena zatvorenog tipa o kojem se već godinama priča, gdje je SDP dao značajan doprinos. Mnoge inicijative koje su značajne za Grad Zenicu Klub vijećnika SDP-a je u Gradskom vijeću nominovao, a iste su i realizovane i zbog toga smo jako ponosni. Poslovnu zonu Jug ćemo rješavati i dati svoj maksimalni doprinos da u tome uspijemo. Danas smo usvojili budžet koji je najveći do sada u iznosu od 112 miliona KM i kroz koji ćemo plan politike SDP-a maksimalno realizovati, a taj plan su bolji i kvalitetniji uslovi za sve građane Zenice“, kazao je Elvis Alijagić, predsjednik Gradskog odbora SDP-a.

Nakon sumiranja rezultata i predstavljanja plana za narednu godinu organizovano je novogodišnje druženje članova SDP-a Zenica. (B. D.)