Gradonačelnik Kasumović održao sastanak povodom organizacije dočeka Nove godine na otvorenom

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović organizirao je danas sastanak kojem su prisustvovali Almir Berberović, vlasnik firme “BERAL MUSIC” d.o.o. Tuzla, i Nandino Škrbić, direktor Radio-televizije Zenica, a povodom organiziranja proslave dočeka Nove godine na otvorenom.

“Otkako sam došao za gradonačelnika, organiziramo “Zenica summer fest”, “Zenica adventure”, ali i proslavu Nove godine. Nažalost, građani godinama nisu imali takve sadržaje, tako da sam odmah po dolasku za gradonačelnika to promijenio. Želja im je da i ove godine, a nakon vrhunskog “Zenica summer festa”, mojim građanima poklonimo spektakularan koncert odnosno nastup regionalne muzičke zvijezde u novogodišnjoj noći”, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Kasumović.

Almir Berberović ovom prilikom je kazao da su do sada organizirali brojne koncerte u Zenice, odnosno Gradskoj areni “Husejin Smajlović”, te da se uvijek raduju novim izazovima sa zeničkom publikom.

“Zvijezda za koju ste vi izrazili zainteresiranost zasigurno je jedno od najpopularnijih i u ovom trenutku najtraženijih imena, o čemu svjedoči činjenica da su za nju već zainteresirane tri općine, Budva, Beograd… Bit će nam zadovoljstvo da publici u Zenici priredimo najljepši doček Nove godine”, rekao je Berberović.

U narednom periodu bit će organizirana i konferencija za medije na kojoj će i zvanično biti saopćeno ko će građanima Zenice prirediti nezaboravnu proslavu dočeka Nove 2024. godine na otvorenom.