Izlet za članove Komore medicinskih sestara-tehničara ZDK

Rukovodstvo Komore medicinskih sestara-tehničara Zeničko-dobojskog kantona organizovali su za svoje članstvo jednodnevni izlet u SRC Ajdinović koji je realizovan 22.10.2022. godine.

Izlet je uspješno organizovan i u potpunosti finansiran od strane Komore za sve članove koji su izvršili urednu prijavu. Navedena aktivnost organizovana je sa ciljem da se članovima Komore omogući druženje, međusobno upoznavanje i relaksacija nakon COVID-19 izazova, koji je intezivno trajao dvije godine.
Za potrebe izleta Komora je u kratkom roku organizovala sedam autobusa, koji su sa 8. lokacija iz Zeničko-dobojskog kantona poveli 352 člana, koji su u prekrasnom ambijentu  SRC Ajdinovići imali na raspolaganju all inclusive boravak uz ulaznice za sportske aktivnosti, muziku uživo, angažman profesionalnog fotografa, zološki vrt, te niz drugih sadržaja.
Svi članovi Komore sa izleta su ponijeli nadahnjujuća iskustva, motivisani za dalji rad i realizaciju aktivnosti u okviru Komore, te uz mnogobrojne pohvale zaključili da postoji potreba za češćom organizacijom sadržaja ovog tipa.