Nakon 35 godina, novi asfalt u naselju Gorica

Nakon završetka radova na asfaltiranju puta u dužini oko 1,1 kilometar, danas je u mjesnoj zajednici Gorica održana svečanost na kojoj su presjecanjem vrpce gradonačelnik i predsjednik mjesne zajednice pustili u promet put kroz ovo naselje.

Mještani Gorice zasigurno će dugo pamtiti ovaj dan jer su nakon 35 godina dobili novi asfaltirani put kroz svoje naselje. Gradska uprava je opredjelila sredstva i nakon završetka radova, danas je upriličena svečanost puštanja u promet puta kroz Goricu.
„Građani svih mjesnih zajednica zaslužuju više. Gorica je jedno ugledno mjesto, oni su evo danas dobili novi asfaltirani put. Vrlo brzo će dobiti najmodernije opremljeni društveni dom. Ja pokušavam svima omogućiti normalan život. Grad ima pare jer se više ne krade za privatne firme“, kaže Fuad Kasumović gradonačelnik Zenice.
1985. godine je bilo posljednje asfaltiranje puta u Gorici. Sad se radi asfaltiranje i glavnog puta.
„Neće se na ovome stati, već imamo u planu asfaltiranje 250 metara puta, a već sa gradonačelnikom pregovaramo oko daljih projekata“, kaže Hasan Hrnjić predsjednik MZ Gorica.
Gradonačelniku, izvođačima radova, ali i zaslužnim mještanima predsjednik mjesne zajednice ovom prilikom je uručio zahvalnice za doprinos u relizaciji ovog projekta. (N.G)