Plesni klub “Shadows” obilježio 30 godina postojanja

FOTO: Zenicainfo.ba

Plesni klub „Shadows“ sinoć je plesnom revijom i plesnom večeri obilježio 30 godina postojanja, odnosno svoj rođendan. Iz kluba poručuju da će cijelu sljedeću godinu obilježit sa 30 događaja.

Cijela sljedeća godina će biti ispunjena sa nekim eventima, turnirima, svečanim akademijama i monografijom kluba. Moto naš, kompletne  te proslave 30 godina je: 30 eventa za 30 godina“, istakao je Semir Šerić, osnivač i trener plesnog kluba „Shadows“.

Semir Šerić

Posjetioci su sinoć mogli uživati u plesnoj reviji članova ovog kluba. Naš sagovornik ističe da će tokom godine imati i razne goste iz cijele Evrope, ljude sa kojima su surađivali, te osvajače medalja.

Plesni klub „Shadows“ je jedan od najuspješnijih klubova u Bosni i Hercegovini, a grad Zenica bi trebao biti ponosan što jedan takav klub djeluje 30. godina.

Mislim da to grad i pokazuje, da se  mi zaista  referišemo kao jedan značajan dio ovog grada. Jako smo imkomporirani u sva dešavanja i saradnju sa Bosanskim narodnim pozorištem, sa Omladinskim horom, Zenica summer fest“, dodaje Semir Šerić.

Uspješne saradnje, brojna takmičenja, revije plesova i zlatne medalje je sve ono što je „Shadows“ ostvario proteklih godina i nemaju namjeru raditi drugačije u godinama pred nama. (A. S.)