BBI banka uz „Velež“ i u novoj takmičarskoj sezoni

Uprava Bosna Bank International d.d. Sarajevo odlučila je podržati Fudbalski klub „Velež“ Mostar kroz novi ugovor o sponzorstvu za takmičarsku sezonu 2021/22.

„Čestitamo igračima, stručnom štabu i Upravi FK Velež Mostar na izuzetnim sportskim rezultatima koje su ostvarili na evropskoj sceni, na šta svi u Bosni i Hercegovini možemo biti ponosni. Ekipi Veleža od srca želimo mnogo sreće i sportskog uspjeha u predstojećim utakmicama“, saopćeno je iz Bosna Bank International.

„Sretni smo što BBI banka u kontinuitetu podržava FK Velež Mostar već nekoliko godina i što se zajedno radujemo našim pobjedama i uspjesima. Podrška BBI banke bit će sigurno prepoznata i od naših igrača i navijača u BiH, ali i širom dijaspore“, izjavio je Džemil Šoše, direktor FK Velež povodom najavljene saradnje.

Navijačima i simpatizerima FK Velež, popularnim „Rođenim“ od interesa mogu biti usluge i proizvodi finansiranja fizičkih i pravnih lica koje BBI Banka nudi, a svim navijačima Veleža koji žive i rade van granica BiH zanimljiv proizvod je specijalna ponuda finansiranja koju je BBI banka pripremila za bh. dijasporu.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo je osnovana 2000. godine i u proteklih 20 godina izrasla je u stabilnu, pouzdanu i sigurnu finansijsku instituciju koja u više od 35 podružnica, filijala i poslovnica u cijeloj Bosni i Hercegovini fizičkim i pravnim licima nudi kvalitetne bankarske usluge i proizvode.

Više detalja o ponudi BBI banke svi zainteresovani mogu potražiti na web stranici https://bbi.ba ili pozivom na besplatni info telefon 080 020 020.