Održan sastanak Upravnog i Nadzornog odbora NK Čelik Zenica

Proteklog vikenda održan je sastanak između Upravnog i Nadzornog odbora NK Čelik Zenica.

Primarni cilj je bio definisati tačke dnevnog reda za predstojeću prvu redovnu sjednicu Skupštine NK Čelik Zenica koja će se online putem održati 18.12.2020.

Kako je ranije i najavljeno, dnevni red će javnosti i članovima biti objavljen danas, 07.12.2020.

Članovi ova dva klupska organa su analizirali dostavljenu dokumentaciju, te konstruktivno raspravljali o aktuelnoj klupskoj problematici s posebnim osvrtom na planove Upravnog odbora za 2021. godinu koji će biti predstavljen članovima Kluba na predstojećoj skupštini.

Na sastanku je, između ostalog, zaključeno kako je saradnja između ova dva klupska organa na visokoj razini, te da je izuzetno važno da se Upravni odbor i klupski menadžment pobrinu da se i ubuduće Nadzornom odboru ustupaju informacije i osigurava tražena dokumentacija i to u najkraćem mogućem roku. U tu svrhu će se održavati sastanci između UO i NO barem dva puta mjesečno.

Zaključeno je da je se članovi ova dva organa uveliko slažu u strategiji za naredni period, te da će zajedno nastaviti raditi na stabilizaciji i vraćanje u zakonito poslovanje NK Čelik Zenica s posebnim naglaskom na deblokiranje računa Kluba.

 

nkcelik.ba