FOTO: Mjesto za odmor i druženje, ljubitelji prirode u Bakulama napravili šadrvan

Pandemija korona virusa, koja je uzrokovala brojne probleme i uticala na svakodnevni život, doprinijela je i tome da i sami mijenjamo navike.

Ono što je primjetno da su mnogi u posljednje vrijeme kao izbor za trenutke odmora i razonode birali boravak u prirodi i uživanje u prirodnim ljepotama Zenice i okoline.

Sve one putnike namjernike ili slučajne prolaznike, svakako će obradovati i novo mjesto za odmor i druženje, koje im je od nedavno na raspolaganju na putu prema Tvrtkovcu, odnosno na lokalitetu Bakule. Grupa Zeničana, prije svega dobrih ljudi i zaljubljenika u prirodu, odlučila je svojim sredstvima i trudom napraviti šadrvan, koji su stavili na raspolaganje svima onima koji budu pohodili ovaj kraj. Vjerujemo da će vrlo brzo ovaj novoizgrađeni šadrvan postati mjesto susreta i druženja ljubitelja prirode, koji će uz okrepu sa obližnjeg izvora imati priliku da uživaju u jedinstvenom ambijentu. Svakako potez za svaku pohvalu i primjer kako uz malo volje i želje, te dobru organizaciju, male stvari mogu mnogo da znače za zajednicu u kojoj živimo.