E-bikes 4All: Ekonomična i ekološka e-bicikla “zarazila” i BiH

Lagana, praktična i ekonomična električna bicikla, skuteri i romobili 4 All, za vrlo kratko vrijeme postali su novi način prijevoza mnogih građana BiH.

Kompanija 4 All je od početka rada težila ka unaprijeđenju proizvoda i usluga, s ciljem nadmašivanja zadovoljstva svojih cijenjenih kupaca.

“Naša matična kompanija je u Kataru, u Dohi, gdje 40 shopova prodaje naše električne bicikle, skutere i romobile. Zadnjih godinu i pol dana prisutni smo i na bh. tržištu gdje smo napravili jako dobar pomak u razvijanju svijesti bh. stanovništva o potrebi ovih proizvoda”, kazao je Haris Đulić, predstavnik kompanije 4 All.

Dodaje da su u prvoj godini poslovanja prodali sve modele, a najprodavajini su bili GoGreen električni romobil i Super Foldy električni bicikl.

“Početkom naredne godine očekujemo novu isporuku ovih proizvoda sa unaprijeđenim karakteristikama. Uz nove romobile planiramo uvesti i aplikaciju za praćenje kilometraže, brzine i ostalih bitnih specifikacija vezanih za iste”, ističu iz kompanije 4All.

Inače, 4 All bicikla i skuteri su specifičnog dizajna, sklopiva i veoma lagana. Zbog svojih malih dimenzija upotrebljivi su u svakodnevnom saobraćaju, a sklopljeni stanu u autobus, prtljažnik automobila ili pod kancelarijski stol.
“Svi proizvodi dizajnirani su prema najvišim svjetskim standardima. Radi se o njemačkom dizajnu koji se proizvodi u Kini, dok su baterije iz LG-a čiji je domet oko 15-30 km za romobil, te 20-30 pređenih kilometara za bicikl. Domet svakako zavisi od načina na koji se biciklo vozi, terena, težine vozača i sl.”,objašnjava naš sagovornik.

Iako je romobil prodavaniji proizvod u BiH, Đulić zbog naše infrastrukture ipak preporučuje bicikl.

“Veći točkovi na biciklima uveliko olakšavaju transport na bh. putevima i mnogo lakše prelaze razne prepreke prilikom vožnje”,naglašava on, dodajući da su pogodni i za djecu i za dame jer im je težina oko 15 kg.

Inače, 4 All u BiH pored svoje direktne prodaje, radi i preko svojih partnera u drugim gradovima.

“Trenutno smo zainteresovani za širenje mreže partnera, te ovom prilikom pozivamo sve koji imaju shopove da nam se jave”, poručio je on.

Za kraj, naglasio je da pored prodaje, 4 All nudi kompletnu logističku podršku kupcima, od usluga servisiranja, isporuke u roku od 24h, te nabavku rezervnih dijelova. Svi proizvodi imaju garanciju od godinu dana.
Izvor: Akta.ba/S.B.