Servisne informacije za srijedu, 14. august

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnice “Elektrodistribucija” Zenica, za danas je najavila planske radove na elektroenergetskim objektima Trafo područja Orahovica klanac br. 99, od 09:00 do 13:30 sati i Trafo područja Šerići br. 61, od 09:00 do 15:00 sati.

JP “ViK” d.o.o. Zenica obavještava potrošače da se vodosnabdijevanje odvija normalno i bez ograničenja, osim izuzetaka i privremenog prekida vodosabdijevanja zbog otklanjanja kvarova i/ili izvođenja investicionih radova na vodovodnoj i/ili kanalizacionoj mreži. Za danas su od 11:00 do 15:00 sati , usljed sanacije kvara na vodovodnoj liniji, najavljeni radovi u ulici Bilmišće, od broja 60 do kraja ulice.

Medicinari Službe hitne pomoći Doma zdravlja Zenica, tokom protekla 24 sata obavili su ukupno 98 pregleda, 84 prije, 14 nakon ponoći. Prema pozivu pacijenata za pomoć na kućnu adresu, medicinari bilježe ukupno 39 intervencija, 37 prije i dvije nakon ponoći.

Profesionalna vatrogasna jedinica Zenica tokom proteklog dana i noći, osim redovnih dežurstava, zadataka i aktivnosti, obavila je i jednu tehničku intervenciju u ulici Sarajevska.