Elmina MBandolo: “Morate voljeti ono što radite”

Mlada Elmina MBandolo je Zeničanka, učenica Srednje medicinske škole u Zenici. Hip-hop, break i show dance te balet za ovu djevojku nisu strani.

Ljubav prema plesu pojavila se dok je bila još djevojčica koja je često gledala filmove i muzičke kanale gdie su se svakodnevno vrtili spotovi.

“Veliku podršku i ljubav imam kako od svojih prijatelja, tako i od svog zaručnika. Ono što me ističe od drugih djevojaka je moj izgled, pa sam samim tim i upečatljivija”, govori kroz smijeha Elmina.

Tamnoputog tena sa afro frizurom, ova djevojka bila je zanimljiva i muzičkim zvjezdama iz regiona te se samim tim pojavljivala i u nekoliko spotova, a kako kaže pozive nastavlja dobijati.

Ističe da se sama šminka i oblači za nastupe, jer kako kaže make up artistice sa naših prostora, nisu navikle da šminkaju djevojke tena poput njenog.

“Inače nemam koreografa te sam se za sve svoje nastupe u muzičkim spotovima sama spremala”, ističe Elmina, dodajući da godinama naporno trenira, kako bi postigla ovo što je sada te da će nastaviti i u budućnosti biti još bolja.

“Morate voljeti ono što radite”, poručila je. (D. Suljić)