Letu štuke, Laka, Gibonni, Stereo MC’s predvode OK Fest listu ’18.

foto: Glas.ba

OK Fest tim za peto izdanje festivala na Tjentištu, od 5. do 8. jula/srpnja 2018., objavljuje listu zvijezda svjetske i regionalne scene koji će činiti novu OK avanturu u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska.

Na main stageu nastupaju britanska hip hop/electronic dance grupa Stereo MC’s i njihovi zemljaci Rudimental DJ set, bh. scenu predstavljaju Letu štuke (čiji bi se novi album mogao do tada pojaviti), a za reprezente regionalne scene izabrani su žanrovski raznoliki akteri, Gibonni, Kiril Djaikovski, Hladno pivo, Jinx, S.A.R.S. i Elemental.

Najvjernija festivalska publika OK kamperi i ovoga puta će u dnevnom programu uživati u raznovrsnim i energičnim svirkama na OK stageu, gdje ih čekaju Laka, Zemlja gruva, Atheist rap, Obojeni program,  Orthodox Celts i Ritam nereda.

Zabave neće nedostajati ni na najvećem bazenu na Balkanu koji se nalazi u sklopu festivalske zone, najavljuje organizator, ali objava imena za OK summer stage tek slijedi.

U isto vrijeme OK Fest objavljuje super ponudu za OK kampere – ograničen broj paketa po super cijeni od 25 KM za all inclusive, dakle trodnevni boravak u OK kampu i pristup svim sadržajima unutar festivalske zone na Tjentištu. Kako dođi do svog OK paketa saznajte na http://okfest.net/#paketi

Naslovna fotogafija: OK Fest 2017. i tulum uz Dubiozu kolektiv

Izvor: Glas.ba