Proglas Sefera Halilovića: Ova izborna godina istorijski ispit iza kojeg nema popravnog!

Regionalni odbor Bosansko-hercegovačke patriotske stranke, Sefer Halilović Zeničko-dobojskog kantona objavio je Proglas svog predsjednika, Sefera Halilovića, u kojem on poziva na učlanjenje u BPS BiH i borbu svih za spas domovine.

„Opstanak i napredak naše zemlje ozbiljno su ugroženi od strane starih neprijatelja izvana, ali i zbog domaćih neznalica i izdajnika iznutra.

Potreban nam je pokret za spas Bosne i Hercegovine, pokret za našu djecu, za naš napredak, za naš opstanak.

Ovim putem pozivam sve Vas, od Une do Drine, od Save do mora, da se javite kako bi pomogli meni i mom velikom timu BPS-a da sačuvamo Bosnu i Hercegovinu, da budemo najjača poluga očuvanja njene državnosti, njenog napretka i zaštite njene djece.

Dvadeset i dvije godine ste pokušali sa raznim strankama nakon čije vlasti je Bosne i Hercegovine bilo sve manje, nakon koje smo bili sve slabiji regionalni faktor, nakon kojih smo propadali još dublje.

Radi Vas, Vaše države i Vaše djece, radi budućnosti i napretka svih nas, molim Vas da ovu izbornu godinu shvatite kao HISTORIJSKI ispit iza kojeg nema popravnog.

Pomozite meni i mom timu u BPS-u da očuvamo državu i spasimo budućnost nas i naše djece u našoj domovini!“, prenio je Regionalni odbor Bosansko-hercegovačke patriotske stranke, Sefer Halilović Zeničko-dobojskog kantona Proglas predsjednika BPS-a, uz obavještenje da se za podršku Stranci i njenim ciljevima građani iz zemlje i inostranstva mogu javiti na telefon  +387 33 208-643 ili na email bps@bih.net.ba.