Poziv privrednicima za posjetu vodećem Međunarodnom sajmu male privrede i zanatstva – Minhen

Agencija ZEDA u koorganizaciji sa EEN partnerom  iz Njemačke – Obrtničkom komorom za München i Gornju Bavarsku (HANDWERKSKAMMER FUR MUNCHEN UND OBERBAYERN –MUNCHEN),  uz podršku Grada Zenica i u saradnji sa Udruženjem poslodavaca Zenica, a u okviru realizacije aktivnosti projekta BITNET/EEN/ COSME, organizuje posjetu bh. privrednika sajmu male privrede i zanatstva u Minhenu – IHM (INTERNATIONALE HANDWERKSMESSE MUNICH), 11.-15.03.2019.,Minhen, Njemačka.

S više od 1.000 izlagača, Internationale Handwerksmesse (IHM) predstavlja cijeli spektar proizvoda i usluga. Predstavit će se takođe i više od 60 obrta, prikazujući najnovije trendove i inovacije.

Ovo je odlična prilika da privrednici ostvare kontakte sa izlagačima iz Njemačke, eventualnim budućim poslovnim saradnicima i investitorima, unaprijede postojeća znanja i vještine, te ista implementiraju u svom poslovanju.

Pozivamo  Vas da pošaljete jednog predstavnika Vaše firme koji će na najbolji način predstaviti ono čime se Vaša firma bavi (poželjno poznavanje njemačkog ili engleskog jezika).Putovanje je planirano autobusom.

Polazak iz Zenice je 11. marta 2019.godine u 20h sa platoa ispred Arene Zenica. U poslijepodnevnim satima 12.marta 2019. planiran je dolazak u Minhen i check-in u Hotelu 4MEX-INN http://www.4mex-inn.de (dvokrevetne sobe na bazi dva noćenja sa doručkom).
Posjeta Sajmu IHM je planirana 13.i 14. marta 2019.godine. Povratak u BiH planiran je u 12h 14. marta 2019.  Dolazak u Zenicu se očekuje u ranim jutarnjim satima 15.marta2019.
Više informacija o SAJMU MALE PRIVREDE I ZANATSTVA U MINHENU – IHM
(INTERNATIONALE HANDWERKSMESSE MUNICH), 13.-17.03.2019., MINHEN, NJEMAČKA,
možete vidjeti na web stranici sajma:https://www.ihm.de/en/besucherzentrum/aufenthalt/

Napomene:
Ukoliko se odlučite da pošaljete svog predstavnika, kotizacija za učešće iznosi 130 KM, kojim rezervišete svoje mjesto i iskazujete ozbiljnost u namjeri da uistinu prisustvujete ovom međunarodnom događaju.
Prijaviti se možete putem online aplikacije na linku : goo.gl/forms/O2O7MdPiPgLTAMyw2
Prijevoz je organizovan autobusom – 36 mjesta. Ako ste zainteresovani, molimo Vas da se prijavite u što kraćem vremenskom roku, a najkasnije do 28. februara 2019.godine

Ulaznica za prvi dan sajma IHM će biti obezbijeđena.
Uplatnicu za kotizaciju dostavljamo u prilogu.

Detaljan PROGRAM putovanja  poslat ćemo Vam sedam dana prije polaska.
Za sve dodatne informacije kontakt osobe u Agenciji ZEDA su:
Alma Bečirović (alma@zeda.ba, tel: 032 445 830) i Velida Abazović (velida@zeda.ba, 032 445 832).