Nezaboravno veče s Amirom Medunjanin

Gradska kafana u Zenici prošle sedmice pretvorena je u oazu sevdaha, meraka i vrhunskog muzičkog iskustva koje je za nezaboravnu večer priredila proslavljena bh. interpretatorka sevdalinke Amira Medunjanin.

Njen nastup bio je poklon kojim je IQOS obradovao svoje vjerne korisnike, članove IQOS kluba iz Zenice. Veliki broj okupljenih u prekrasnom ambijentu No smoking – IQOS only restorana Gradske kafane uživali su u odličnoj atmosferi bez duhanskog dima i događaju za koji se tražila stolica više.

Početak zabave obilježio je DJ koji je svojim muzičkim odabirom rasplesao prisutne i zagrijao atmosferu za nastup Amire Medunjanin, koja je svojom izvedbom očarala prisutne, zadržavši se i duže nego što je planirano.

IQOS brend nastavlja da redefinira i granice lifestyle iskustava, dokazajući na djelu da je odličan provod i izlazak nakon kojeg se odjeća i kosa ne osjećaju na duhanski dim – moguć.

IQOS predstavlja manje štetnu alternativu pušenju cigareta i revolucionarni korak prema bezdimnoj budućnosti. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koja zagrijava duhan umjesto da ga sagorijeva, ovaj uređaj kada se koristi ne oslobađa duhanski dim, te eliminiše većinu štetnih tvari koje procesom sagorijevanja nastaju. Donošenjem boljih odluka, korisnici su u prilici da i ljude u svojoj okolini poštede pasivnog pušenja i neugodnih mirisa.

Događaj u Zenici demonstrirao je moć zajednice i muzike u stvaranju trajnih uspomena. Bila je to veče ispunjeno pozitivnom energijom i obećanjem za još uzbudljivih okupljanja u budućnosti.

*IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne.