STK Mladost Zenica organizuje “Školu stonog tenisa”

Proteklog vikenda je započela nova 2023/2024. takmičarska stonoteniska sezona. Kao i svake godine, članovi stonoteniskog kluba Mladost od najmlađih kategorija pa do seniorske ekipe će pretendovati na najviši plasman.

U Premijer ligi BiH se od ove godine više neće igrati play off za prvaka BiH, nego će prvak biti odlučen u regularnom dijelu sezone, a klub će se ponovo boriti za najviši plasman i pokušati osvojiti titulu prvaka BiH kao u takmičarskoj 2021/2022 sezoni.

STK Mladost svake godine ostvaruje sve uspješnije rezultate i sve veći broj dječaka i djevojčica prolazi kroz “Školu stonog tenisa”.

Ovom prilikom pozivaju sve zainteresovane dječake i djevojčice uzrasti od 6 do 13 godina, da se upišu u “Školu stonog tenisa”.

Treninzi se održavaju u sali Osnovne škole “Vladimir Nazor” u Zenici u terminu od 18h i to ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Za sve nove članove “Škole stonog tenisa” je besplatna članarina za prvi mjesec treniranja i stonoteniski reket za početnike.

Kontakt osobe su treneri kluba: Zahirović Kenan (061/934-698) i Konjić Edin (061/578-463), koji mogu dati sve dodatne informacije.