“Nemilski vašar” nudi niz sadržaja do kraja vikenda

Ovogodišnji, inače tradiconalni, „Nemilski vašar“ i danas, drugog dana održavanja nudi posjetiocima brojne i različite sadržaje, zašta se kao organizator vašara pobrinuo Nogometni klub Nemila, koji će na ovaj način prikupiti određena sredstva za finansiranje dijela svojih svakodnevnih troškova.

Novina sajma ove godine je i program namijenjen za djecu i omladinu, koji je jutros upriličen na vašaru.

Po prvi put smo ponudili program za djecu, koji je bio veoma posjećen i bogatog sadržaja i isto ćemo organizovati i sutra, ali u večernjem terminu“, kaže Alen Kapković, predsjednik MZ Nemila, ističući zadovoljstvo dosadašnjom posjetom ovogodišnjem sajmu i pozivajući sve da dođu i da prisustvuju pripremljenom zabavno- muzičkom programu do kraja ovog vikenda.

Na sceni „Nemilskog vašara“ popodne od 17 sati svojom svirkom prisutne će zabavljati GIS BAND, a večeras od 19.30 sati nastupiće RIMA BEND sa gostima Hasibom Agić i Munirom Durmišem.

Sutra, završnog dana vašara, biće ponovno upriličena zabava za djecu i omladinu, ali u večernjim satima, kada će nastupiti i GIS BAND, ESCANDALO BAND, te Mirza Šut i Amra Halebić. (V. J.)

FOTO: Zenicainfo.ba