Ante Dragičević se vraća u RK Čelik

Jedan od najboljih ljevorukih igrača RK Čelika posljedjih godina u Prvoj ligi Federacije BiH, Ante Dagičević, nakon godinu dana nastupanja za RK Slobodu iz Tuzle, vraća se u RK Čelik!

To je eksluzivna vijest i prvo ovogodšnje pojačanje novog Premijerligaša BiH, RK Čelika.

Ante je jedan odličan rukometni znalac i rukometni fanatik, koji uživa u treniranju i igranju rukometa. Uz to je i sjajan čovjek. Kao ljevoruki igrač, igra na poziciji desnog krila i desnog beka. Pretprošle godine bio je golgeter sezone RK Čelika i prvi strijelac Prve lige FBiH, a posljednjih godinu dana je nastupao za RK Slobodu iz Tuzle. Po dogovoru RK Čelika i RK Slobode, sa kojom imamo odličnu poslovnu i prijateljsku saradnju, sporazumno smo se dogovorili da se Dragičević na godinu dana iz Slobode vraća u RK Čelik i u narednoj takmičarskoj sezoni on će ponovo nastupati za svoj RK Čelik. To nas veoma raduje. Hvala našim sportskim prijateljima iz RK Slobode, posebno direktoru Slobode Mirzi Buliću na razumjevanju i saradnji. Ante je dobrodošao u svoj Čelik, jer on je rukometni i ljudski biser!”, izjavio je Pane Škrbić za naš portal, očigedno veoma zadovoljan povratkom Dragičevića u redove RK Čelika.

Ante Dragičević dodaje:

Radost je moja i Čelikova obostrana, jer se vraćam u klub koga volim i među ,,raju’’ koju znam i obožavam. U RK Čeliku se osjećam izvanredno i drago mi je da ću ponovo sarađivati sa predsjednikom Škrbićem koga veoma cijenim i trenerom Mikijem Filipovićem. Zajedno sa svojim saigračima daću sve od sebe za dobar plasman RK Čelika u Premijer ligi BiH“, izjavio je Ante Dragičević, povratnik u RK Čelik iz tuzlanske Slobode.