Zenica domaćin 38. Regionalnog zasjedanja Europskog parlamenta mladih BiH

Da li želite učestvovati u diskutovanju i kreativnom rješavanju problema s kojim se surećemo na lokalnom, nacionalnom i europskom nivou, upoznati mnoge ljude iz raznih dijelova Europe i razviti svoje vještine?

Onda je Europski parlament mladih (EPM) pravo mjesto za vas!

U periodu od 5. Do 7. maja 2023. godine u Zenici će se održati 38. Regionalno zasjedanje
Europskog parlamenta mladih Bosne i Hercegovine. Regionalna zasjedanja su trodnevni
događaji koji služe za upoznavanje delegata s formatom i radom organizacije. Delegati koji
tijekom zasjedanja pokažu posebni interes i motivaciju za kasnije sudjelovanje, mogu nastaviti i sudjelovati u Nacionalnim zasjedanjima koji se održavaju jednom ili dvaput godišnje.

Glavni cilj ovog, ali i svih, zasjedanja je da okupi veliki broj učesnika iz cijele BiH te i drugih
europskih zemalja te da oni prošire svoje vidike, donesu dobrobit i inovativna rješenja vezanih za aktuelne probleme cijele Europe i svijeta. U okviru ovog projekta mladi ljudi će imati priliku naučiti što je formalnim obrazovanjem nedostižno, biti u društvu nekolicine internacionalnih trenera tijekom radionica.

Glavna organizatorica, Amila Redžić, je predstavila ovaj događaj pod sloganom “Springboard to the Sun – The Next Step” te u glavni fokus stavlja lični razvoj pojedinca, ali i inovaciju, dobrobit te povezivanje ljudi. Ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite u ovoj avanturi i doprinesete njenom realizovanju! Prijavite se kao delegat i otkrijte nove mogućnosti koje vam Europski parlament donosi.

Radujemo se vašem dolasku!

Više informacija o Europskom parlamentu mladih i tijeku priprema zasjedanja možete pratiti na stranicama:

https://www.instagram.com/eypbih/
https://www.facebook.com/eypbih
https://beacons.ai/eypbih