Održana izborna skupština gradskog odbora Bosanskohercegovačke inicijative – Kasumović Fuad

FOTO: Zenicainfo.ba

U sali Gradskog vijeća Zenica sinoć je održana izborna skupština gradskog odbora Bosanskohercegovačke inicijative – Kasumović Fuad. Na skupštini su izabrani delegati koji će u narednom periodu predstavljati interese članova Bosanskohercegovačke inicijative – Kasumović Fuad. 

Donijeli smo odluku da u narednom periodu formiramo liste sa kojima ćemo nastupiti na svim nivoima vlasti, izuzev za predsjedništvo, s obzirom na to da smo tu odlučili podržati gospodina Denisa Bećirovića“, izjavio je za Zenicainfo.ba Kenan Uzunović,  potpredsjednik stranke  Bosanskohercegovačke inicijative – Kasumović Fuad.

Kenan Uzunović

Održana je sjednica na kojoj su imenovani kanditati koji su predloženi od strane mjesnih zajednica, koordinatora i od strane predsjednika stranke.

U narednom periodu će biti održana konstituirajuća sjednica gradskog odbora na kojoj će se izabirati predsjednik, četiri potpredsjednika, predsjednik Foruma mladih i predsjednika Foruma žena“ , dodaje Uzunović.

Na sinoćnoj izbornoj skupšitini prisustvovalo je 80 delegata članova iz Zenice, a izabran je 31 član gradskog odbora. (A. S.)