Predsjednik NS ZDK u posjeti NK “Čelik”

Novoizabrani predsjednik Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, Muris Jabandžić (Tigar) danas je bio u posjeti našem klubu. On je sa predstavnicima nogometnog kluba “Čelik” razgovarao o problemima, ciljevima i zajedničkoj saradnji našeg kluba i Saveza, a sve u interesu poboljšanja uslova i načina rada za dobrobit fudbalske igre, kako u kantonu, tako i šire.

“Nogometni klub ‘Čelik’ jedan je od najstarijih i najvećih klubova u našoj zemlji. Sasvim sigurno zaslužuje mjesto u samom vrhu bh fudbala. Otvoren sam za saradnju i konstruktivne prijedloge, te se nadam da će ovi mladi momci i Nogometni savez ZDK, na čelu sa mnom, uspješno sarađivati u budućnosti” , poručio je Predsjednik NS ZDK.

“Ponosni smo na činjenicu da je Predsjednik NS ZDK izabrao naš klub za prvu službenu posjetu. Iskreno se nadamo da ćemo u budućnosti ostvariti uspješnu saradnju, te da ćemo zajedničkim radom i zajedničkim snagama stvarati bolje uslove za razvoj fudbala u našem gradu” poručio je Predsjednik UO našeg kluba Denis Mušović.

 

nkcelik.ba